Viisi syytä katsoa ensin pelejä lohkovaiheessa

“Manchester United” viime kaudella me todella halunnut päästä Mestarien Liigan. Ja lopuksi red devils turnauksen Top 4, kuka tietää, ehkä Louis van Gaal, ja olisi pysyttävä ruorissa joukkue. Mutta tapahtui mitä tapahtui ja Manchester United ottaa erosimme Hollantilainen allekirjoittivat johtaja Jose Mourinho. Kuitenkin, kun Erityistä käyttäytyy Manchester yllättävän hiljainen ja riittävästi. Mutta koko ajan. On tärkeää, että sen jälkeen, kun portugalin Manchester saapui Zlatan Ibrahimovic ja Paul Pogba. Ja kaikki tämä tähtitaivas veljet voivat nyt nähdä ottelut Europa League.

Rehellisesti, se oli pelättävissä, että Mourinho voi sylkeä Europa League, jossa on korkea kellotorni ja linja-Rotterdam syvä varaus. Mutta näyttää siltä, Jose on päättänyt, että hän ei ole vielä voittanut luottamuksen fanit klubi, ja nyt ei ole varaa heittää kilpailuja. Erityisesti viime vuosina, ja niin he toivat Manchester United pettymys. Joten, sovellus, peli vastaan Feyenoord tämä torstai ei vain Wayne Rooney, Luke Shaw ja Henrikh Mkhitaryan. Tietenkin, se on tärkeää. Mutta laajempi yleisö on nyt enemmän mielenkiintoinen “devils” Zlatan ja Paul. Ja ne, ilmeisesti valikosta ottelu Rotterdamissa on jätetty. Niin, tämä peli on syytä tarkastella.

2. Eläköön “Sassuolo” ja “mukava”

Kenelle ja ketä vastaan piristää, tämä on kysymys yksinomaan itse fanit. Jokaisella voi olla omat syynsä tehdä yksi asia ja tehdä toinen. Mutta, jos voit jättää seuran ja jopa kansallinen kuuliaisuus, ja keskittyä vain joukkue, mitä ne ovat, jotkut osallistujat lohkovaiheessa Europa League on tarjota “Sassuolo” ja “mukava”.

Sassuolo otti vain kolme vuodenaikaa Serie saada Euroopan cupit. Koskaan aiemmin ei kerho ole edes pelaa eliitti Calcio, puhumattakaan Euroopan areenalla. Olemassaolo tämä joukkue tiesi, että vain suuri ystäville ja pedants Italian jalkapallon. Mutta Eusebio di Francesco on tehnyt tämän bändin kaikkein herkullisia karkkia. Ei villi menoja ja korkean profiilin siirrot Sassuolo kasvoi vähitellen tuloksia, ja miten karhu rasvaa, umpeenkasvu ja määrä faneja, osoittaa erittäin söpö ja miellyttävä jalkapallo. Ja nyt tämä italialainen Tuhkimo kengitetty kengät Europa League, joilla käydään alustava kierrosta “Lucerne” ja “Crvena Zvezda”. Arvioida todellisen tason kunnianhimoa Sassuolo on vuonna kotipelissä vastaan aina vahva ja samalla erottuva “Yleisurheilu” Bilbao.

“Mukava” tämä tarina ei voi ylpeillä. Ranskan aikaan ja tuli Mestarien Cup Champions puolivälierissä saavutettu. Yleensä, ei tulokkaita, joka tapauksessa. Mutta silti, ne on paljon yhtäläisyyksiä “Sassuolo”. Sama kaunis nousu viime vuosina ilman selkeitä taloudellisia tavoitteita. Ja heillä on hyvä valmentaja Lucien Favre, joka päätti jossain vaiheessa vaihto hinta Bundesliigan kaunis lomakeskus mukava. Kyllä, mutta Sveitsin ei tee mitään, mutta ei muualla. Ja hänen joukkue vain kaksi pistettä myönsi maalissa viime kaudella, rikas Monacossa taistella paikasta Mestarien Liigan, erittäin mukava katsella. Tänään “mukava,” vastustaa kauhea “Schalke 04”. Ja ei se, että Saksalaiset voittaa.

Partners: lue ja kasino bonus ja yhtiö – mielipiteitä yhtiöstä ComeOn ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – tarkastelu ja bonus vedonlyönti