UD Las Palmas – Valencia CF

Ez lenne a Valencia végül villant a jobb idők? Hasonló kérdések esett a témáról megpróbáltatásokat denevérek már többször, de most Valencia sikerült felhalmozni csak két győzelem egy sorban, az utolsó nagyszabású még jött ellen Villarreal. Egy másik teszt Valencia újonnan minőségét labdarúgó érkezik a kanári ellen helyi Las Palmas.

Islanders mondjuk a szezon elején inkább elveszíti az asztalra, és nem segítenek sokat sem belső fogadas Bet365 szakadások az utastérben, de akkor is csak együtt vezető Real Madrid továbbra is tartani a hazai földön idei veretlen húr. Az előző tíz versenyek saját stadion uhrála hátba Quiqueho Setien öt győzelem és öt mérkőzést végződött részleg pont. Alatt fennálló tevékenységét a Premier League mellett Las Palmas otthon a Valencia elleni még nem vesztette el egyensúlyát, és büszkélkedhet két győzelem és egy döntetlen.

Los Che csatlakozik hétfő dohrávky még a szerepét csapat fenyegetett származású, bár e két győzelem után minden, a klub enyhíti a legrosszabb, és most Valencia található a tizenötödik fokára. Add, hogy ez és a korábbi felhívni Osasuna, ez a leghosszabb sorozat nélkül vereséget, amely valencijští során rögzített ebben a szezonban. A jelenlegi edző Salvador ‘voro “González korábban elvesztett csak egyszer ki öt játékot, és a Barcelona ellen.

Míg otthon kell csinálni anélkül, hogy megsérült, David Garcia és vykartovaného Aythamiho, Valencia hiányozni fog sérülés miatt trió Rodrigo, Bakkal, Medrano és Aymen Abdennour, aki részt vett az Afrikai Nemzetek Kupája.

more: http://bonusz-online.com