Tout le monde ne cache pas le fait que la maison du championnat du monde

Nogen ikke skjul på, at hjemmet af VM – en politisk begivenhed. Mindst se på, hvordan vi beskytter, hvordan at præsentere og hvordan man reagerer på det resterende. Her er nogle nyere high-jakke af nogle højtstående ministerium højtstående britisk foreslået at fratage Rusland af verdensmesterskabet for krigen i Syrien. Nå, til helvede med ham, med hans jakke. Han lakmus kun test. Hvad er mere vigtigt. Dette – vores æg, dette VM. Som Krim, som vetoret i FNs Sikkerhedsråd som en tale i München. Konventionelle sådanne internationale geopolitiske æg.

Keeper æg. Om denne position Stanislav CherchesovaFoto: RFU Championship

I denne sammenhæng positionen af ​​de vigtigste landsholdet – noget for politisk. Enhver politisk figur i første omgang forpligtet til at indsamle slædehunde. Det er, du ved, i nogle stillinger for studerende: do repost denne rekord og komme. I Cherchesova opgave til det næste niveau: vi giver dig et forskud, men du repost, jeg kunne lide det, og derefter gøre hvad du vil.

Forskuddet er betalt: en tro på Stanislaus Salamovich som i kandidat til posten som landstræner. Enig, ikke det mest oplagte figur. Hvad Karpin på landsplan og potitulovannee vilje.

Fortress er der allerede: det er godkendelse ord Cherchesova at han er taget, vil han gøre alt for at tro, at landet kan og så videre.

Og så kommer der en tid som. Til politisk politisk landstræner lignende – bør fungere som en politiker. Den første del af Cherchesova – og kun 9 mennesker dem, der var på euroen. Ved denne handling gennemblødt han sin forgænger (som Stalin, Khrusjtjov).

Manglende kalde Kokorin og Mamaev i den første del – denne handling, fjernede han fra holdet hadede (afskediges eller betinget Serdyukov Kudrin).

Panchenko, Kutepov, bleget eller andet sæt af enten for dygtige og ubesungne, eller ærligt marginale figurer af russisk fodbold – denne effekt han gav “måde at unge”, selv om den unge spiller i FNL (lige ret til embedet på landsholdet).

Selv den manglende kalde Gilemre og Cherysheva lidt smager af import substitution (sige, det er ikke som de liberale i landet).
Alt, der gør Cherchesov indtil i dag, ligner en politisk PR. Ønsket om at gøre sig gældende.

Udenfor møbler karikatur accepterer en henvisning, med alt. Problemet om semifinalerne – dumhed? Accepteret. Kampe er ikke “venlig” og “kontrol”? Som du siger, Stanislav Salamych. Stanislav Salamych – vores nye minister for geopolitiske æg. Målmanden, så at sige. Denne holdning, som i de næste to år er vigtigere end posten som præsident for RFU. For selv om du er en almindelig fan, selvom Mutko, du zasunesh tungen i røven om “semifinale”, og i hver samtale, du vil sige “kontrol”. Denne kill er utilstrækkelig, perfektionister, og tiltrække flere mennesker (kontrol) til TV: Der vil de være i stand til at se, hvordan arbejdet gennem et forskud, repost, slædehunde, kære unge tro – hver på sin.

kilde: http://danske-bookmakere.com/