Topp 25 spelare som behöver hitta ett nytt team

Vid Em i Frankrike vill spela upp alla, men vissa artister inte har tillräckligt med match praktiken, utan för att de behöver ändra något.
Det verkade som igår, den lag som utvinns tillståndet på de Europeiska mästerskapen i häftiga strider i skicklighet. Någon som inte tar sig lätt över rumpan matcher för den franska drömmen. Idag, den senaste tidens hjältar förstöra hans talang eller sin egen nedgrävda i marken en chans att gå till Frankrike. Om urval till em, coaching personalen kan blanda laget i finalen i turneringen val kommer att vara begränsad. I den största ägaren kommer att få endast utvalda.

Grupp A
Mergim Mavraj
Ålder: 29 år
Position: försvarare
Klubben/Landslaget: “Köln”/ Albanien
Sannolikheten för förändring av kommandot: hög

Albaniens landslag sensationellt kvalificerad till em, där han kommer att spela i en grupp med Frankrike, Rumänien och Schweiz. Att utföra framgångsrikt vid em i sammansättningen av Albaner, naturligtvis, måste spela bättre. Det är möjligt att programmet kommer att få även de som får lite av de övar sig att spela i klubben, men vad är poängen?

En av dem är mergim Mavraj, vars rättigheter tillhör “Köln”. I tillgången av försvarare, 23 matcher för landslaget i hans land och fyra i kvalet till Euro 2016. Mavraj även gjorde ett mål, men i Tyskland är det inte särskilt uppskattat.

I denna säsong, den albanska har tagit del bara på en match i Bundesliga. För att ändra laget behöver definitivt, förutom intresse för de spelare som visar “Sampdoria” och “1860 München”. Intressant, unga Mavraj var kallad till landslaget Tyskland U-21.

Leuven Kurzawa
Ålder: 23 år
Position: försvarare
Klubben/landslaget: PSG/Frankrike
Sannolikheten för att ändra team: låg

Förbundskapten för det franska laget kommer att tänka på den slutliga sammansättning. Frankrike hemma-Em för Europa har ingen rätt att en misständning. Ja, hon kan ta en cue från Brasilien, men detta, naturligtvis, inte tänka.

Didier Deschamps är som att välja. Den officiella webbplatsen av det franska fotbollsförbundet i dag är den struktur i vilken alla angivna spelare har en stabil praxis. Bland dem finns det ingen plats Leuven Kurzawa, som äger PSG.

Den här säsongen har 23-årig försvarare dök upp på fältet i åtta matcher i Ligue 1, men mer nyligen var en viktig spelare i Monaco. I den här situationen, den extrema försvarare tid att tänka på byte av bostad, eller åtminstone om hyresavtalet. Dock intrycket att denna syra är inte berörda. Åtminstone talar om eventuella avgång inte hade inträffat.

Adrien Rabiot
Ålder: 20 år
Position: mittfältare
Klubben/landslaget: PSG/Frankrike
Sannolikheten för förändring av kommandot: genomsnittlig

En annan talangfull spelare från franska ursprung. Förskott Rabiot utfärdat en hel del. På grund av att mittfältaren är redan 78 matcher i franska Ligan, men denna säsong, Adrian på området verkar sällsynta. Totalt 13 matcher i den franska League 1 och 837 minuter hölls på den gröna gräsmattan. Allt detta visar på behovet av att ändra något. Förstår att detta är en spelare som har upprepade gånger talat om önskan att lämna PSG-och även bett klubbens ledning.

Idag den franska mittfältaren var bevakad av scouterna för “Manchester United” och Milano “inter”.

Författarens sida:se och även sidan – länk men också vår nyaste partner bookmaker