Paris var meningen at vinde

Hvis du udvikle ideen Manu, Arsenal blot havde en chance for at spille mod Pariserne i en tid, hvor det eneste projekt emery ved at tage form. Om Spanieren, nu er hele holdet er til rådighed i den optimale form og er tilpasset de krav, der af sin mentor, ville næppe være nødt til at skrive ud Blaise Matuidi på den venstre kant af angreb for at holde Alexis Sanchez. Han næsten ikke var til at ændre den foretrukne 4-2-3-1 formation til 4-3-3, forlader sit hold uden en playmaker. Alligevel Cavani så skamløst smurt på indgangen til modstanderen.

Arsenal har ikke vist noget bemærkelsesværdigt, mens Paris spillede med inspiration, med mellemrum at smide smukke kombinationer, blander sig i chancer. Joga Bonito (lange.: joga bonito; oversat: det smukke spil) i går sejrede i rækken af Parisere, som for feltet, det var mere som juego Bonito (spansk: juego bonito; oversat: det smukke spil), sorry Unibet (registrering og bonus) for at bande. Den spanske ækvivalent er, hvad vi gjorde i går Cavani: prøvet at spille æstetisk smuk, men det var juego, dvs forfærdeligt.

Paris var meningen at vinde, men i sidste Bet365 (læs mere) ende tabte to point. Hvis dette er sandt? Måske, Ja. Du kan udstede at skære alle bygge modstander, som om transfer papir som Marco verratti, du kan narre en defender ene hæl, da angel Di Maria, men der kan ikke være nok til at tage tre point. Arsenal skal have ros for det vellykkede resultat i de mest vanskelige kamp i gruppespillet. Og PSG fik en god lektion, der kan tjene i fremtiden: det er ikke nok bare at spille smukt, du også nødt til at score.

En lektion Pariserne få i starten af sæsonen, at spille tre kampe i træk mod stærk nok modstandere (ca. “Monaco”, “Saint-Etienne” og “Arsenal”). Videre til den næste konfrontation Betfair (Se denne side) med the gunners 12 officielle kampe og ingen modstander kan for alvor sat under spørgsmål strøm af PSG. Marseille i dag, er ikke den ene, “Bordeaux”, indtil ikke alt for stabil, Lille er nu afhaspning. Ludogorets og Basel? Fortæl det ikke! I løbet af denne periode, den franske klub i stand til at lære, at begå fejl, og hvis du ikke kan score til at nøjes med Arsenal, så i det mindste at ankomme på Emirates i den bedste stand.

Emery har indvilget i at lede PSG for at opnå, hvad han har endnu ikke opnået. Disse opgaver løses i møder med modstandere som Arsenal. Flere i gruppen fase af Champions League lodtrækning ikke kunne give. Spanieren syntes at have fundet sin klub, fordi han og hans nye hold ønsker det samme — anerkendelse på højeste niveau. Så det vil være interessant at se, hvordan spillet udvikler sig Pariserne denne sæson. Må ikke haste til at gøre nar af den coaching, som er omgivet af den støtte og tillid, Edinson Cavani. Bare lad tid til at gøre sit arbejde, og snart Paris-projektet emery vil erklære sig selv i fuld stemme. Den første pandekage altid klumpet, men det betyder ikke noget.