Nye stjernede inter snarere henføres til frem

Nye stjernede inter snarere tilskrives fremad, men da konkurrencen derude, vi er nødt til at være skandaløst, at det vil sænke “Abigale” til niveauet for en midtbanespiller. Den angriber klart vokset niveau af “Santos” og nu forsøge at erobre Europa. At sige, at hans præstation er slående umuligt, og hjælper kunne være større, men det er værd at huske, at han kun er 20 år gamle, og alt bare falder på plads.

Felipe Anderson, Brasilien

Og midtbanespilleren blev også den Olympiske mester, lykkedes ikke blot at fortrylle, men selv til at forstyrre Europa. Sæsonen 2014/2015 for ham var simpelthen fantastiske: Anderson fået sig selv, fordelt transmission-candy partnere under et effektivt spark og generelt syntes at blive den nye leder Lazio forlader for en top klub. Men den fortælling, der hurtigt kom til en ende, og selvom Felipe havde en god sidste år Betsafe (se) på samme højde, han er endnu ikke vendt tilbage.

Ahmed Musa, Nigeria

Den unge runner lavet en god vise i den russiske Liga, tjener en invitation til lejren i Champions of England. Eksplosiv hastighed, fokus på porten, og godt skud gøre elg meget farligt i næsten enhver situation, og selv når de har plads, så kan vi overveje det halve arbejde gjort. Han har endnu til at tilpasse sig Premier League, men 41 mål i de sidste fire år i Premier League fortælle os, at dette ikke er en almindelig spiller.

Efter rasende sæson, “Palermo” syntes at være, at i Juventus, at han kan være lidt sicknote, men hans præstationer har overskredet selv de vildeste forventninger: 30 point efter det system, “goal + pass”, den opmærksomhed af de rigeste hold i verden som en af lederne af de store “Gamle dame” i så ung en alder. En fantastisk evne til at være, hvor der vil være på bolden Nordicbet (mere information), et strålende skud og præcis teknik at gøre det i fremtiden, bedste angriber i verden, men indtil han bliver leder af et ungdomshold resten af verden.

Mauro Icardi, Argentina

En anden Argentinsk angriber, som ikke kun er et kompliceret karakter, men en stor fodbold-talent. Dibala mere alsidig afspiller, men hvis du har brug for en ren sniper, at Mauro. Scoring instinkter har tilladt Icardi for fire sæsoner i Serien, Og det er anderledes 57 gange, og i denne sæson i Almindelighed har potentiale til at blive den bedste af de Argentinske, som på det tidspunkt scoret seks gange i fem kampe.

Gabriel BOM Jesus, Brasilien

Snart Manchester city vil være en stor styrke i lyset af svagelig dreng fra Brasilien, som mange af os kunne se Ol i Rio. Han er bare 19 år, men i sit hjemland, har han allerede vist sig at være en fremragende snigskytte fortsat at bekræfte de fremskridt, som gives af specialister på Europæisk plan. I Almindelighed, der er ingen tvivl om, at med en ordentlig udvikling af det talent, den vil ikke gå tabt i enhver klub i verden.