KOKO otteita: Plzen – Pribramin 1: 0th Champion säästössä jokeri Krmenčík

jalkapallon Viktoria Plzen on ollut onnistunut alku kevään osaan ePojisteni.cz liiga. Vuonna 17. kierroksella tappion viime Pribramin 1: 0 johdossa ja ovat reunan yli muiden Slavia yhden pisteen. Voitto Západočechů päätti 81 minuuttia vuorotellen hyökkääjä Michael Krmenčík.

Plzeň ja liittyi suurin talven vahvistuksia Ivanschitz. Hyökkäyksessä, sitten hän sai työpaikan Krmenčík mahdollisuus Poznar, joka oli paras maalintekijä valmistelua.


Pribram ja tuoreita vahvistuksia käyttöön Kukec yhteensä neljä uutta pelaajaa syksyyn verrattuna.

Ottelu alusta että toimi ensimmäinen ja viimeinen joukkue taulukon. Plzeň hallitsi kentällä, mutta siltä puuttui tehokkuutta.Asiakkaat ovat melko hyvät mahdollisuudet ja puolusti Victoria päättyi käyttämätön.

Jo kolmannella minuutin kulman, suuntasi edessä sulkutangossa Hejda, Pribramin Pear maalivahti mutta hyvin iski. Ennen Poznar jälleen viime hetkellä pelastettu Chalus, muuten Pilsner hyökkääjä oli sen jälkeen selvä mahdollisuus Kovarik sisään.

Kunnes Poznar tuli 28 minuutin kuluttua lihakauppias POKERIHUONEEN ARVOSTELU, mutta vähän kalkkia juuri suuntasi syliin Päärynät . Ei hyväksytty edes kokenut Ivanschitz, joka ihanteellisella paikalla, jäi tavoite.

entinen kapteeni Itävallan maajoukkue on tavoite valtion ja alussa jälkipuoliskolla, Laukaus kuitenkin nojautui ainoastaan ​​yli.

Pribramin hyökätä satunnaisesti ja saatiin joista vain vihjaa.Kozáčik suurin uhka niin kauan oli pieni koti epäonnistuneen arkistointi Butcher. Slovakian maalivahti mutta onnistui torjua vaara ja uskalsi jopa liikkua. Päärynä Toisaalta työntää kova laukaus maata pitkin Kovarik.

ammunta päätyi kärsivät kotimaan Krmenčík edustaja, joka korvasi 65. minuutilla Ivanschitz ja viisi minuuttia myöhemmin maalasi kuudes liiga tavoite kauden. Pribram Betsafella epäonnistuminen yrittää paljastaa vastustajien paitsio tulppa hänen takanaan jätti Plzen kolme pelaajaa Krmenčík ja pallon yli avuton Hruska.

Pribram voisi reagoida nopeasti, kun hän oli kaksi mielenkiintoista tilanteita Rezek, mutta maalivahti Kozáčik vastustettava.Plzeň ja venytti sarjan ilman liigan tappion kaksitoista ottelua ja antoi lahjan valmentaja Pivarníkovi perjantain viisikymmenvuotispäiväänsä. Lisäksi viides kuusi viimeistä duels pitää puhtaana.

Koti 70 Krmenčík

Vieraita:

Raportit

Koti Kozáčik – Teurastajat, Hejda Hubník (C) Limberský – Hořava, Hrošovský – persilja (75 Kopic) Ivanschitz (65 Krmenčík) J. Kovarik – Poznar (87. kokous).

bar päärynä – Luptak, Chalus, Jiránek Divíšek – T. Pilík, Kukec (86 Ayong) Tregler, Rezek (C) Bazal (82. P. Pilík) – Linhart (71.Krames).

sijaiset

Koti Janz, Bolek, Hajek, Zeman, Krmenčík, puinti, Kopic

vieraita: Liščević, JANUŠKA, Ayong, Pilík, Krames, Kvido, Kočí