I mitten av förra månaden har jag skapat ett material som kallas

I mitten av förra månaden har jag skapat ett material som kallas “5 skäl att överväga att börja CHR speciell”. Ironiskt nog, denna artikel är en separat post på coaching entledigande. I slutet är undertexten fråga: “Krasnodar” – mästare?”; och den beskrivningen är följande stycke: “Times brons medaljer i det förflutna. Silver medaljer i tjeckien och en plats i Champions League – det är den verkliga, lägsta och outtalade mål av “Krasnodar”, annars bara se till arbetsgivaren kommer att be tränaren.”

Som vi kan se, Sergey Galitsky bestämde mig för att be Oleg Kononov inte slutet av säsongen, och nu – när i Premier League i Ryssland har slutfört den 6: e omgången. Coachen, som lett “Krasnodar” sommaren 2013, den här säsongen i Premier League fick med den “tjurar” 8 poäng. Sydstatare började cool: i de första två omgångarna av attackerande tsunamin raserade hem för “Tom” (3:0) och “Terek” (4:0). Detta var ursprunget till den hypotetiska tanken på en möjlig championship team Sergey Galitsky. Efter uppkomsten av “Krasnodar” som vid skattefusk i den ordning som har delat poäng med “Vingar” (1:1), förlorade för att “Spartak” (0:2) och Lokomotiv (1:2), och även placerat mållös världen med “Svenskarna” (0:0). Och alla reflektioner om framtiden för Krasnodar magi i säsongen 2016/2017 försvann på ett naturligt sätt.

Kononov personligen lämnat in sin avskedsansökan, men det är en formalitet, och vår fotboll har exempel på underbara berättelser. Chefen kan lätt vägra en underordnad s begäran om entledigande, om den som är chef är nöjd med det arbete för en specialist, som bestämde sig för att dra sig tillbaka från kontoret. Om toppen är att se på personen och potential att växa och för att avhjälpa situationen, ägare och tränare sitta ner tillsammans och diskutera de problem och papper är ett djärvt uttalande tår, och sedan en ny sejour i klubben huvud. Giner med Slutsky bekräfta.

Det är för mig uppenbart att teamet “- Krasnodar” utvecklingen har stannat och stod i en stillastående dödläge. Det är laget – i alla fall inte att förväxla med i den klubb som kommer att öppna sina dörrar underbara nya stadion. Om vackra attackerar filosofi av tjurar under de senaste åren som bara inte buzz: det är alltid som mål at the gates, utsmyckade kombinera på motståndarens planhalva för clearing, bara att blicka framåt och agera utan hänsyn till spelet, status och möjligheter av rivaler. Alltför djärv strategi. Extremt hänsynslösa metod.

Visst, bara smärtsam oförmåga att följa laget på framsidan och en patologisk ovilja att noga övervaka sina egna ägodelar spelade med laget Oleg Kononov dåliga skämt. Det finns ingen balans, dödlig rulla i riktning mot angrepp omedelbart fångar ögat när första kom i vägen för en seriös team bär sydstatare som barn. Eftersom påståendet vacker fotboll och att träna på det som är bra, men de medföljande käck “Tiki-tak” defensiva förvirring och hålen i mitten av fältet storleken av en vanlig förorts tomten är, tyvärr, inte klättra i vilken port som helst.

Nej, klättring är, naturligtvis, men mer ofta i sina. Det är som på gymmet för att göra en särskild, ökat fokus på att pumpa musklerna i armar och ben och rygg för att inte stam på alla – förr eller senare kommer att leda till hela kroppen.

I minnet Dyker upp senare Moskva mötet med Spartak, helt dränerad (0:2) Krasnodar gästerna till stor del eftersom de helt enkelt inte vet hur man ser förnuftigt på kraften av motståndaren, förlorade i de utvärderingar av motståndare och är inte utbildade för att analysera en counter-förflyttning av fienden, och envis, bull-så fortsätt att hålla sig till sina uppslupen spel linje. Och i slutet grotta in dig själv när du rusar iväg och träffa lite organiserad grupp, väl förtrogen med sport stil av sydstatare.

Vi rekommenderar också: http://xspelbolag.com