Ensimmäinen neuvottelukierros valmentaja. Pelt ja Dufek ole vielä sovittu

Tämän päivän ensimmäisen neuvottelukierroksen tekemättä valmentaja Karla Jarolíma edustamaan ratkaisuihin tuotti. Molemmin puolin, siis yhdistyksen puheenjohtaja Miroslav Pelta toisella puolella ja Josef Dufek puheenjohtaja FK Mladá Boleslav, toisaalta jatkaa etsiä kompromissia lopussa viikolla. “Ensimmäisessä kokouksessa, kaksi johtajaa selkeyttää nykytilannetta ja sopi jatkotoimenpiteisiin josta syntyy erityistä sopimusta perjantaina Heinäkuu 15. päivä. Tällä välin molemmat neuvotteluosapuolet eivät kommentoida enempää”, sanoi kommunikea lähettämä tiedotusvälineet Ondřej Lípa, viestintäjohtaja FARC.

Dufek mielellään Jarolím johti napsauta vielä seuran koko syksyn, mutta kuulemma on halukas näkymä tekemään kompromisseja ja 30.elokuussa, kun Europa League playoff.

Mutta tämä on liikaa Pelt, koska maajoukkue pelaa ensimmäisen karsintaottelussa jo 4. syyskuuta – Jarolím siis tehdään samanaikaisesti vaikea sovittaa yhteen nämä kaksi tehtävää olisi täysipainoisesti saaliista alle viikossa.

Pelt voisi Jarolím alkaen Boleslav lunastaa mukaisesti lausekkeen, jonka valmentaja sopimuksessa. Sen täytyy olla kuusi miljoonaa, mutta se ei ole täysin selvää, koska uusi sopimus Jarolímův vieläkään ole rekisteröity yhdistys – se tapahtuu kolme päivää ennen alkua liigassa. Liiga alkaa 29. heinäkuuta

Mutta tämä menettely pakottaa Jarolim haluaa. Siksi loppuviikosta jälleen 15. heinäkuuta ja sen pitäisi olla maailmassa erityinen sopimus molempien osapuolten.

tarkastella tässä artikkelissa