En gång i April höll han ett möte med President joana Gaspar och informerade honom om att han skulle lämna. “När? Nu?!” ganska överraskad av Gaspart.

Guardiola sa att han planerade en presskonferens i morgon, och bad Presidenten att komma. Som det visade sig, Gaspart har redan planerat en semester i Schweiz och kunde inte visas. I slutet, Guardiola, vinnare av sex vm-tävlingar, berättade han för pressen om sitt beslut. Det är otänkbart i England, som PEP alltid respekteras.

“…Vet inte var annars att spela, men jag skulle vilja flytta till England. De är ärliga. Jag minns när jag spelade på old Trafford, det är en otrolig känsla, sade Guardiola i 2001 år….”

5. Han är en författare

Om Guardiola skrivit många bra böcker, men visste du att han och författaren?

År 2001, det år publicerade han boken “Mitt folk, min fotboll” co-skriven med Lou Martin och Miguel Rico, den mest respekterade sport journalister i Spanien. Något biografi, något – en guide till fotboll, det är en viktig bok för alla fans av katalanska.

Det finns bara två problem. Första boken är bara tillgängliga i det katalanska språket, och den andra – det är i allmänhet inte tillgängliga. Det är, det är över och inte köra. PEP själv är inte ute efter att lämna tillbaka boken på hyllan trots eventuella vinster.

Vill veta varför Louis van Gaal mest omtalade Guardiola under sin tid som spelare? Inget att göra, denna bok är nu så gott som osynliga.

6. Hans första trophy var en blygsam, men oerhört viktigt

En hel del talar om diskant-i hans första säsong i Barcelona, men det var inte första troféer i Guardiola som tränare. Ett år tidigare hade han uppnått titeln regionala Mästare i den fjärde avdelningen med “Barca B”. Inte särskilt glamoröst, men oerhört viktigt.

“…Är en av de mest spännande ögonblicken i min idrottsliga karriär, sa PEP efter segern. Mycket högt för den person som vann alla….”

“Barca B” var perfekt för honom: han gjorde inte sträva efter att bli sedd, att han var mer fascinerad av arbete med barn, eftersom han hade precis avslutat sin karriär. Det hände bara så att denna lilla grupp var det första steget i coaching triumfer.

Varför spelarna i Serien Och kan inte anpassa sig till Premier League
ESPN-journalisten Michael Cox berättar om de problem som spelarna i em i Italien i och med en flytt till England.

Klubbarna i den engelska Premier League-allt oftare vänder sig till noggrann undersökning av statistiska indikatorer på potentiella rekrytera före undertecknandet av kontraktet. Men rollen som analytiker ofta förstås felaktigt. Det är inte helt enkelt scouting enskilda spelare och övervaka procent av korrekt överföring – det är viktigt att tänka på en mycket mer Allmän trend. Många experter spendera en hel del tid för att se hur resultatet kommer att vara olika från den ena mästerskapet till ett annat.

Särskilt tränare och en av klubbarna i EPL försiktig när man går in i avtal med spelare som tävlar i den italienska Serie A. Om du följer de transaktioner som genomförts under de senaste fem överföring av Windows, är det knappast möjligt att hitta en berättelse med ett lyckligt slut.

Fullständig lista över sommaren-2013 är som följer:

Mathieu Flamini, Emiliano Viviano (Arsenal)
LIBOR Kozak (Aston Villa)
Juan Cuadrado (Chelsea)
Martin Stekelenburg (Fulham)
Abel Hernández (Hull City)
Esteban Cambiasso, Gökhan Inler, Yohan Benalouane (“Leicester City”)
Mario Balotelli (Liverpool)
Stefan Jovetic (Manchester City)
Sergio Romero, Matteo Darmian (“Manchester United”)
Eduardo Vargas, Mauricio Isla (“BARNKONVENTIONEN”)
Xherdan Shaqiri (Stoke City)
Safir Taider (Southampton)
Emanuele Giaccherini, Modibo Diakite Och Andrea Dossena, Ricky Alvarez (Sunderland)
Federico Fernandez (I Swansea)
Erik Lamela (Tottenham)
Jose Holebas, Miguel Britos, Victor Ibarbo (“Klubben”)
Antonio Nocerino, Marco Borriello, Pablo Armero, Angelo Ogbonna, Pedro Obiang (“West Ham”)

Totalt 31 spelare direkt flyttas från Serie A och Premier League under de senaste 2,5 åren. Mer än hälften genast upp denna satsning, återvände han till Italien (även om vissa var på lån). Av dessa spelare en märkbar inverkan på spelet hans team har haft är att Cambiasso.

Partner: se här och även sidan – läs här men också vår nyaste partner länk