Dieta în boli de ficat

De ce este nevoie de o dieta pentru ficat
Dieta în boli de ficat
Produse recomandate:
Produse interzise:
Dieta cu bolnavul de ficat – reguli de respectare a
Dieta pentru ficat – meniu

Imposibil de a supraestima valoarea de ficat în activitatea vitală a organismului. Acest organ îndeplinește o multitudine de funcții. El este implicat mai mult decât în lista reacții vitamine, zahăr, hemoglobina, filtrează sângele. Fără opriri produce bila, care permite de a distruge și de a digera conținute în consumul de grăsimi, încălzește sângele, astfel, încălzindu-chiar și cele mai îndepărtate corpului. Protejează organismul de substanțe și materiale toxice, nu permițându-om muri de otrăvire, și are încă o mulțime de diverse lucrări.
De ce este nevoie de o dieta pentru ficat

Cu toate acestea, îndeplinind o multitudine de funcții diferite, ficatul poate avea de suferit și pe o varietate de motive diferite. Cea mai răspândită dintre ele este greșită, alimentare. Excesul de , dulce și gras de mese, de încălcare a regimului de consumul de alimente provoacă adesea căilor biliare. În consecință, bila în vezica biliară începe să stagneze, din cauza asta se formeaza pietrele și toate acest lucru este, de obicei, duce la scăderea activității hepatice, iar mai departe la degenerarea ei de celule și poate chiar .

Un alt efect al malnutriției poate deveni și obezitate ficat. Mai întâi în celulele organului pur și simplu se acumulează surplusul de grăsime din alimentele pe care el nu reușește să recicleze. În cazul în care locul nu este suficient de grăsime începe să se contureze în spațiu și ocupă treptat toate suprafețele mari. Ca urmare a obezității ficatul se inflameaza, crește, în ea apar cicatrici și așa mai departe Desigur, în aceste condiții, este de a funcționa normal nu poate.

Principala modalitate de a preveni și soluții deja existente, probleme cu ficatul a fost întotdeauna și rămâne alimentare. Pentru prevenirea este suficient să nu abuzeze de alimente grase. Mai des înlocuite briose – pâine, griș, dulciuri – fructe și miere, cereale și cartofi – legume. Mânca într-o anumită perioadă de timp, să respecte moderație și nu mânca prea mult. Ei bine, desigur, aveți nevoie pentru a elimina complet alcoolul, bea mai putin tot felul de pastile și să renunțe la fumat. Dacă ficatul nu mai sănătos, pentru ca tratamentul a fost eficace, trebuie să rămânem la o dieta speciala.
Dieta în boli de ficat

Una dintre abilități unice hepatice este capacitatea sa de a recupera. Cel mai bun asistent în acest proces este o dieta speciala. Acesta are ca scop intensificarea metabolismului, reducerea volumului de acest organ, pentru restabilirea funcțiilor sale, precum și funcțiile căilor biliare și direct de la vezica biliara. O astfel de dieta este capabil să rezolve o mulțime de probleme cu ficatul, ea de multe ori se stabilește în hepatitele cronice, ciroză, , colecistita, și așa mai departe

Source: fogyokurasporok.com and a page for Romanians www.scadereingreutate.com